20 Nisan 2013 Cumartesi

Kaç Puanla Atanırım?

Kaç Puanla atanırsınız, bunun tespiti için tavsiye site kpss taban puanlarını süzebileceğiniz http://sizinservis.com/kpss-taban-puanlari.html

2012 de yapılan Kpss sınavının ardından ilk atama yani 2012-2 ataması 2012 Aralık gibi tamamlanmıştı. 2013 yılında 2012 yılında yapılan sınavın 2. ataması gerçekleştirilecek. Peki 2013-1 atamasında atanabilir misiniz?

 Adaylara bir Klavuz olması amacı ile size birkaç öneri de bulunacağım. Kaç puanla atanırız, Sahip olduğumuz yer atanmak için yeterli mi? Bu sorunun cevabına tam olarak cevap veremeyiz ancak bir tahminde bulunmak açısından daha önce yapılan atamaları incelemeliyiz. 2010 yılında yapılan kpss sınavının ikinci ataması ile 2013 atamasını karşılaştırabiliriz. Ancak bu karşılaştırmada benzerliği bozan  bir çok faktörü elemeliyiz. Örneğin 2010 atamasında 15 tercih hakkı varken şimdi 30 tercih hakkı var. Bu nedenle puanlar 2-3 puan yukarda kalabilir. İkinci durum yapılan atama sayısı ve bizim ataması yapılacak olan bölümde kaçıncı sırada olduğumuz, kaçıncı sırada olduğumuzu öğrenebiliriz. Ama Tercih kılavuzu ösym tarafından açıklanmadan bu iki atamayı bu mantıkla karşılaştıramayız. Ancak sizin kafanızda bölümünüzün kpss taban puanı hakkında bir fikir oluşması için http://sizinservis.com/kpss-taban-puanlari.html bu adresi ziyaret etmenizi öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kpss Taban Puanları Robotu

Kpss Taban Puanlarını sorgulamak için Hepbilsem.org adresindeki Kpss Robotunu Kullanın.